
Սալոր
Հայկական սալոր – Անջելենո տեսակի (իտալական տեսակի) – քաղցրություն, որը հաստատվել է ժամանակի ընթացքում
Անջելենո սալորը իտալական ուշ սեզոնի տեսակի է, որի բերքահավաքը սկսվում է սեպտեմբերի կեսերից։ Այս տեսակը հայտնի է իր հյութեղ քաղցրության, գեղեցիկ տեսքի և երկար պահպանման շնորհիվ։ Անջելենոն կարելի է պահել մինչև փետրվար՝ պահպանելով թարմությունն ու համը։ Հարմար է արտահանման համար՝ իր ամրության և երկարատև թարմության շնորհիվ։
Բերքահավաքի շրջան՝ սեպտեմբերի կեսերից, պահպանման հնարավորությամբ մինչև փետրվար։
Յուրաքանչյուր պտուղ խնամքով ընտրվում, դասավորվում և փաթեթավորվում է՝ տեղափոխման ընթացքում թարմությունն ու որակը պահպանելու համար։
Փաթեթավորման տարբերակներ՝
-
5 կգ ստվարաթղթե տուփեր (մեծածախ)
-
7 կգ պլաստիկ տուփեր (մեծածախ)
-
1 կգ սկուտեղներ՝ կափարիչով կամ flow pack տարբերակով
Հնարավոր է նաև անհատական Private Label փաթեթավորում՝ ըստ պահանջի
Եթե փնտրում եք բարձրորակ Անջելենո սալորի մատակարար՝ մենք սիրով կառաջարկենք լավագույնը։




